- Massages

 

-VOETMASSAGE

De voetmassage is bedoeld om te geven als ontspanning; via de voeten werkt die ontspanning door op het hele lichaam. Voetmassage zorgt voor een goede doorbloeding van de voeten en stimuleert de energiestroom in het lichaam. Onder de voeten bevinden zich zenuwuiteinden, die in verbinding staan met alle organen, zenuwen en lieren van het lichaam. Hierdoor is het effect van een goede voetmassage enorm.

Door het ontspannende effect van een voetmassage voelt u de spanning van u afglijden wat een positief effect heeft op uw algehele welbehagen.

  1. Klassieke Voetmassage; massage met de handen
  2. Hotstone Voetmassage; massage met verwarmde basaltstenen
  3. Ayurvedische Voetmassage; massage met een schaaltje (gemaakt van Kaash, een bijzondere legering van koper en tin) en een kruiden-ghee met een versterkend, reinigend en ontspannend effect
  4. Voetmassage geschikt voor kankerpatiënten; een hele lichte aanraking, maar heel ontspannend.
 

-NEK- SCHOUDERMASSAGE

95% van de nek- schouderklachten zijn terug te voeren op stress situaties en een verkeerde houding. Door een goede nek- schoudermassage voelt u zich direct als herboren.

-TACHYON MASSAGE

Dit is een massage met de unieke Tachyon bars. Deze massage-bars zorgen ervoor dat dit één van de efficiënste, meest energetische en meest relaxerende massages is die er bestaan. Het is een zalig gevoel wanneer het gehele lichaam tachyonenergie aantrekt door alle poriën van de huid. Doordat de chakrabars via de meridianen ons hele wezen weer van energie voorzien, voelt u zich na deze massage als herboren.

De chakra bars bevatten zeven krachtige getachyoniseerde cellen die een enorm diepgaande werking teweegbrengen en nieuwe perspectieven openen bij alle soorten van pijnbestrijding. Deze pijnbestrijding is een aanloop tot een diep transformatieproces op alle vlakken van ons zijn. Het leidt ons naar een bestaan met meer gezondheid, vitaliteit en zelfbewustzijn. De Tachyon-therapie is goed voor volgende behandelingen: verzwakte organen versterken, meer levensenergie geven, een verstoring in het lichaam oplossen, pijn bestrijden, orgaanfuncties optimaliseren, ontgiften, geheugen verbeteren, sportprestaties verhogen, meditatie versterken, ...

De Tachyon massage zorgt ervoor dat energetische blokkades worden verwijderd. Je verkrijgt een helend effect op alle niveaus in het lichaam.

-HOTSTONE MASSAGE

Dit is een ontspanningsmassage met verwarmde stenen. U komt direct in een staat van totale ontspannenheid, omdat de warmte diep doorwerkt in het lichaam. Een behandeling met Hot Stones heeft een positief effect op rug- en/of nekklachten, hoofdpijn, slechte doorbloeding, aandoeningen aan de luchtwegen, chronische spierproblemen, spier- of zenuwpijnen, stress.  

-KRUIDENSTEMPEL MASSAGE

De Kruidenstempel Massage is een massage met verwarmde kruidenbuideltjes. De combinatie van warmte, massage en kruiden prikkelt de zintuigen. Deze massage heeft een zuiverend en diep ontspannend effect. Bloedcirculatie en stofwisseling worden geactiveerd.

-COCKTAIL MASSAGE

Dit is een heerlijke ontspannende combinatie van massages voor rug, nek en schouders. Eerst de lichte aanraking van de Penseelmassage, gevolgd door een massage met de handen en afgesloten wordt met een Hotstone Massage